Jdi na obsah Jdi na menu

Zmrzliny

21. 7. 2016

DOMÁCÍ KORNOUTKOVÁ ZMRZKA

 

20160718_183337.jpg  20160718_194405.jpg 20160718_194347.jpg

 

 

Klasický kornout na zmrzlinu(určitě Vám ho prodají v cukrárně nebo lze pořídit balení v marketu u zmrzlin-cca 20kč) obalíme sáčkem na pečení a namotáme vyválené univer.cizr.suš.těsto/těsto na skořicové čtverečky(viz.alba) a upečeme…

Rozehřejeme si čokoládu v mikrovlnce a vnitřek potřeme štětečkem.Vychladíme

 

20160720_105659.jpg

 

 

 

 

 

Do mixéru vložíme ½ zmraženého banánu na kolečka a 1/3 manga z lednice. Umixujeme a naplníme J Lze schovat do mražáku postavené v plast.kelímku na později, nebo předpéct korpusy a předdělat zmrzlinu a plnit, když je potřeba…

20160721_072818.jpg     20160721_073213.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář